Start Newsroom > Aktualności > OGŁOSZENIE INFORMACYJNE

OGŁOSZENIE INFORMACYJNE

2018-02-09

Kraków, dnia 21.11.2017 r.

OGŁOSZENIE INFORMACYJNE

Spółka Geofizyka Kraków S.A. w likwidacji informuje, iż w związku z toczącym się postępowaniem likwidacyjnym przedmiotem zbycia będzie prawo użytkowania wieczystego nieruchomości położonej w Krakowie przy ul. Bagrowej 3, składającej się z działki ewidencyjnej nr 25, jednostka ewidencyjna Podgórze o powierzchni 1,6910 ha, zabudowanej budynkami i budowlami oraz związane z prawem użytkowania wieczystego ww nieruchomości prawo własności posadowionych na tym gruncie budynków objętych wspólnie księgą wieczystą KR1P/00062831/1.

Zainteresowanych nabyciem przedmiotowego prawa użytkowania wieczystego zapraszamy do zapoznania się ze stanem faktycznym nieruchomości. W tym celu prosimy o kontakt pod numerem tel. 663 790 145 lub 12 2991 146.

Powyższe prawo użytkowania wieczystego będzie przedmiotem zbycia w drodze przetargu, którego ogłoszenie jest przewidywane w miesiącu lutym 2018 r. Obwieszczenie o przetargu zostanie umieszczone również na stronie internetowej Spółki Geofizyka Kraków S.A. w likwidacji.