Start Newsroom > Aktualności > PRZETARG NR 387 - NA ZBYCIE APARATURY SEJSMICZNEJ SERCEL 428 XL Z WYPOSAŻENIEM - ZESTAW

2018-02-09

Geofizyka Kraków S.A. w likwidacji ogłasza przetarg nieograniczony na zbycie: aparatura sejsmiczna SERCEL 428 XL z wyposażeniem – zestaw, Regulamin przetargowy oraz wzór oferty do wypełnienia znajdują się w zakładce NEWSROOM.

aparatura sejsmiczna SERCEL 428 XL z wyposażeniem – zestaw

Do: 21.02.2018 r. do godz. 15.00 (decyduje data wpływu oferty do siedziby Geofizyki Kraków SA - Sekretariat)

a)      w sekretariacie Spółki, w siedzibie Spółki przy ul. Łukasiewicza 3 w Krakowie, w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 15.00 w zamkniętej kopercie z adnotacją na kopercie „Przetarg nr 387 aparatura sejsmiczna SERCEL 428 XL z wyposażeniem – zestaw - oferta” do dnia i godziny określonych jako termin składania ofert,

b)      listownie, w zamkniętej kopercie z adnotacją na kopercie „Przetarg nr 387 aparatura sejsmiczna SERCEL 428 XL z wyposażeniem – zestaw - oferta” w taki sposób, aby oferta dotarła do Spółki najpóźniej do dnia i godziny określonych jako termin składania ofert.

W ofercie nie można zaproponować ceny niższej niż cena wywoławcza. Cena wywoławcza jest ceną netto – nie uwzględniającą podatku VAT 23%. Oferowana cena powinna być zaokrąglona do pełnych złotych. Oferowana cena jest ceną netto – w przypadku zawarcia umowy zostanie doliczony podatek VAT 23%.

Otwarcie ofert jest jawne i nastąpi w dniu 22.02.2018 r. o godzinie 10.25 w pok. 236 w siedzibie Spółki w Krakowie przy ul. Łukasiewicza 3, II piętro.

Na zestaw można złożyć tylko jedną ofertę obejmującą cały zestaw łącznie tj. wszystkie elementy zestawu. Nie dopuszcza się składania ofert na poszczególne części zestawu. Jeden oferent może złożyć tylko jedną ofertę.

Miejsce i terminy oględzin do wcześniejszego uzgodnienia pod numerem telefonu: 695 291 243 lub 503 185 433

Spółka zastrzega, iż nie wszystkie części zestawu mogą być w pełni sprawne i mogą wymagać przeglądu, napraw oraz konserwacji. Bliższe informacje co do stanu zestawu można uzyskać pod numerem telefonu 695 291 243 lub 503 185 433 oraz mail: pawel.michalik@gk.com.pl; wojciech.kurbiel@gk.com.pl .

Odbiór zestawu będzie możliwy po wcześniejszym uzgodnieniu ze Spółką co do terminu.