Start Newsroom > Aktualności > PRZETARG NR 388 - NA ZBYCIE WIĄZEK GEOFONOWYCH 2009, 2011 – 2012

PRZETARG NR 388 - NA ZBYCIE WIĄZEK GEOFONOWYCH 2009, 2011 – 2012

2018-02-09

Geofizyka Kraków S.A. w likwidacji ogłasza przetarg nieograniczony na zbycie: wiązek geofonowych SM 24EQ (2x6) 2009, 2011 – 2012 - 3.686 szt. Regulamin przetargowy oraz wzór oferty do wypełnienia znajdują się w zakładce NEWSROOM.

wiązek geofonowych SM 24EQ (2x6) 2009, 2011 – 2012 - 3.686 szt.

Do: 21.02.2018 r. do godz. 15.00 (decyduje data wpływu oferty do siedziby Geofizyki Kraków SA - Sekretariat)

a)      w sekretariacie Spółki, w siedzibie Spółki przy ul. Łukasiewicza 3 w Krakowie, w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 15.00 w zamkniętej kopercie z adnotacją na kopercie „Przetarg nr 388 wiązki geofonowe 2009, 2011 – 2012 - oferta” do dnia i godziny określonych jako termin składania ofert,

b)      listownie, w zamkniętej kopercie z adnotacją na kopercie „Przetarg nr 388 wiązki geofonowe 2009, 2011 – 2012 - oferta” w taki sposób, aby oferta dotarła do Spółki najpóźniej do dnia i godziny określonych jako termin składania ofert.

W ofercie nie można zaproponować ceny niższej niż cena wywoławcza tj. wskazana w załączniku cena za wszystkie sztuki podzielona przez ilość sztuk. Cena wywoławcza jest ceną netto – nie uwzględniającą podatku VAT 23%. Oferowana cena powinna być zaokrąglona do pełnych złotych. Oferowana cena jest ceną netto – w przypadku zawarcia umowy zostanie doliczony podatek VAT 23%.

Otwarcie ofert jest jawne i nastąpi w dniu 22.02.2018 r. o godzinie 10.30 w pok. 236 w siedzibie Spółki w Krakowie przy ul. Łukasiewicza 3, II piętro.

Oferta może być złożona na minimum 100 szt. lub wielokrotność (200, 300, 400 szt. itd.) wiązek geofonowych aż do ilości 3.686 szt. przeznaczonej do sprzedaży.

W tabeli formularza oferty, oferent wskazuje: ilość sztuk na jakie składa ofertę (100 szt. lub krotność 100 szt. maksymalnie 3.686 szt.), cenę jednostkową za 1 sztukę oraz łączną cenę za wszystkie szt. na jakie składa ofertę (szt. * cena jednostkowa). Za wygrywającą uznaje się najwyższą ofertę pod względem ceny jednostkowej.

W przypadku gdy suma ofert wszystkich oferentów przekroczy ilość dostępnych sztuk składnika majątku, w pierwszej kolejności dany składnik jest sprzedawany temu oferentowi, który złożył najwyższą cenę jednostkową. Jeżeli pozostaną dostępne składniki majątku w ilości wystarczającej dla oferenta oferującego kolejną pod względem wysokości ceny jednostkowej ofertę, po takiej cenie składnik majątku zostanie sprzedany kolejnemu oferentowi aż do wyczerpania ilości danego składnika majątku. W przypadku gdy pozostała ilość sztuk składnika majątku jest niższa niż ilość sztuk którymi zainteresowany był oferent, Spółka skontaktuje się z oferentem w celu podjęcia przez niego decyzji – czy podtrzymuje ofertę w wysokości ceny jednostkowej do pozostałej ilości składnika majątku. W przypadku braku zainteresowania mniejszą ilością sztuk, składnik majątku zostanie ponownie wystawiony w przetargu.

Oferent może złożyć tylko jedną ofertę.

Miejsce i terminy oględzin do wcześniejszego uzgodnienia pod numerem telefonu: 695 291 243 lub 503 185 433

Spółka zastrzega, iż wśród składników majątku mogą znaleźć się zarówno sprawne elementy jak i niesprawne.

Spółka zastrzega, że nie wszystkie części zestawu mogą być przedmiotem oględzin w Krakowie.

Spółka zastrzega, iż nie wszystkie części zestawu mogą być w pełni sprawne i mogą wymagać przeglądu, napraw oraz konserwacji. Bliższe informacje co do stanu zestawu można uzyskać pod numerem telefonu 695 291 243 lub 503 185 433 oraz mail: pawel.michalik@gk.com.pl; wojciech.kurbiel@gk.com.pl .

Odbiór zestawu będzie możliwy po wcześniejszym uzgodnieniu ze Spółką co do terminu. Spółka zastrzega możliwość późniejszej dostępność zestawu do odbioru – stosownie do uzgodnień.

PRZETARG NR 388 - NA ZBYCIE WIĄZEK GEOFONOWYCH 2009, 2011 – 2012