Start Newsroom > Aktualności > PRZETARG NR 392 – LAPTOPY

PRZETARG NR 392 – LAPTOPY

2018-02-09

Geofizyka Kraków S.A. w likwidacji ogłasza przetarg nieograniczony na zbycie: Składników Majątku zgodnie z załącznikiem nr 1 do ogłoszenia – Laptopy, regulamin przetargowy oraz wzór oferty do wypełnienia znajdują się w zakładce NEWSROOM.

Składników zgodnie z załącznikiem nr 1 do ogłoszenia – Laptopy.

Oględziny:

Możliwość oględzin w siedzibie Spółki przy ul. Łukasiewicza 3 w Krakowie w dni powszednie, w godzinach 8.00 – 14.00, po uprzednim uzgodnieniu telefonicznym pod numerem tel. 12 29 91 293.

Do 21.02.2018 r. do godz. 15.00 (decyduje data wpływu oferty do siedziby Geofizyki Kraków SA - Sekretariat)

a)      w sekretariacie Spółki, w siedzibie Spółki przy ul. Łukasiewicza 3 w Krakowie, w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 15.00. w zamkniętej kopercie z adnotacją na kopercie „Przetarg nr 392 Laptopy - oferta” do dnia i godziny określonych jako termin składania ofert,

b)      listownie, w zamkniętej kopercie z adnotacją na kopercie „Przetarg nr 392 Laptopy - oferta” w taki sposób, aby oferta dotarła do Spółki najpóźniej do dnia i godziny określonych jako termin składania ofert.

W ofercie nie można zaproponować ceny niższej niż cena wywoławcza. Podana cena wywoławcza jest ceną netto – nie uwzględniającą podatku VAT 23%. Oferowana cena powinna być zaokrąglona do pełnych złotych. Oferowana cena jest ceną netto – w przypadku zawarcia umowy zostanie doliczony podatek VAT 23%.

Otwarcie ofert jest jawne i nastąpi w dniu 22.02.2018 r. o godzinie 10.50 w pok. 236 w siedzibie Spółki w Krakowie przy ul. Łukasiewicza 3, II piętro.

Nie ma zastosowania w przetargu.

Nie ma zastosowania w przetargu.

Na każdy składnik majątku można złożyć tylko jedną, odrębną ofertę. Na jednym formularzu oferty można złożyć ofertę tylko na jeden składnik majątku. Dopuszcza się umieszczenie w jednej kopercie kilku formularzy oferty dotyczących różnych składników majątku. Nie dopuszcza się łączenia ofert tj. złożenia jednej oferty na kilka składników majątku jednocześnie. W ofercie należy wskazać składnik majątku poprzez podanie jego numeru inwentarzowego.

PRZETARG NR 392 – LAPTOPY