Start Newsroom > Aktualności > PRZETARG NR 718 - NA ZBYCIE: SKRZYNKI TELEMETRYCZNE LAUL LAUX 428

PRZETARG NR 718 - NA ZBYCIE: SKRZYNKI TELEMETRYCZNE LAUL LAUX 428

2018-10-05

Geofizyka Kraków S.A. w likwidacji ogłasza przetarg nieograniczony na zbycie: skrzynki telemetryczne Laul Laux 428 zgodnie z załącznikiem nr 1 do ogłoszenia, regulamin przetargowy oraz wzór oferty do wypełnienia znajdują się w zakładce NEWSROOM.

Środki trwałe -  skrzynki telemetryczne Laul Laux 428  wymienione w załączniku nr 1.

Do: 17.10.2018 r. do godz. 9.30 (decyduje data wpływu oferty do siedziby Geofizyki Kraków SA - Sekretariat)

a)      w sekretariacie Spółki, w siedzibie Spółki przy ul. Łukasiewicza 3 w Krakowie, w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 15.00 (17.10.2018 r. do godz. 9.30) w zamkniętej kopercie z adnotacją na kopercie „Przetarg nr 718 – skrzynki telemetryczne Laul Laux 428 - oferta” do dnia i godziny określonych jako termin składania ofert,

b)      listownie, w zamkniętej kopercie z adnotacją na kopercie „Przetarg nr 718 – skrzynki telemetryczne Laul Laux 428  - oferta” w taki sposób, aby oferta dotarła do Spółki najpóźniej do dnia i godziny określonych jako termin składania ofert.

Otwarcie ofert jest jawne i nastąpi w dniu 17.10.2018 r. o godzinie 10.30 w pok. 236 w siedzibie Spółki w Krakowie przy ul. Łukasiewicza 3, II piętro.

Oferta może być złożona wyłącznie na jeden składnik majątku przeznaczony do sprzedaży. Na jeden składnik majątku oferent może złożyć tylko jedną ofertę. Nie dopuszcza się łączenia ofert na kilka składników majątku. W jednej kopercie można przesłać do Spółki więcej niż jeden formularz oferty dotyczący różnych składników majątku.

Jeden oferent może złożyć tylko jedną ofertę.

Miejsce i terminy oględzin do wcześniejszego uzgodnienia pod numerem telefonu: 695 291 243 lub 503 185 433

Spółka zastrzega, iż nie wszystkie składniki majątku mogą być w pełni sprawne i mogą wymagać przeglądu, napraw oraz konserwacji. Bliższe informacje co do stanu składników majątku można uzyskać pod numerem telefonu 695 291 243 lub 503 185 433 oraz mail: pawel.michalik@gk.com.pl; wojciech.kurbiel@gk.com.pl .

Odbiór składników majątku będzie możliwy po wcześniejszym uzgodnieniu ze Spółką co do terminu.

PRZETARG NR 718 - NA ZBYCIE: SKRZYNKI TELEMETRYCZNE LAUL LAUX 428