Start Newsroom > Aktualności > PRZETARG NR 86 - NA ZBYCIE: ZESTAW 5 SZT. WIBRATORÓW BIRDWAGEN MK 4 HEMI 50 Z VIB PRO

2017-06-16

Geofizyka Kraków S.A. w likwidacji ogłasza przetarg nieograniczony na zbycie: Wibrator BIRDWAGEN MK 4 HEMI 50 – zestaw 5 szt. wraz z VIB PRO tj. elektroniką do sterowania wibratorem zgodnie z załącznikiem nr 1 do ogłoszenia, regulamin przetargowy oraz wzór oferty do wypełnienia znajdują się w zakładce NEWSROOM.

Wibrator BIRDWAGEN MK 4 HEMI 50 – zestaw 5 szt. wraz z VIB PRO tj. elektroniką do sterowania wibratorem.

Do: 26 czerwca 2017 r. do godz. 15.00 (decyduje data wpływu oferty do siedziby Geofizyki Kraków SA - Sekretariat)

a)      w sekretariacie Spółki, w siedzibie Spółki przy ul. Łukasiewicza 3 w Krakowie, w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 15.00. w zamkniętej kopercie z adnotacją na kopercie „Przetarg nr 86 – HEMI 50 – zestaw 5 szt. - oferta” do dnia i godziny określonych jako termin składania ofert,

b)      listownie, w zamkniętej kopercie z adnotacją na kopercie „Przetarg nr 86 – HEMI 50 – zestaw 5 szt. - oferta” w taki sposób, aby oferta dotarła do Spółki najpóźniej do dnia i godziny określonych jako termin składania ofert.

Otwarcie ofert jest jawne i nastąpi w dniu 27.06.2017 r. o godzinie 10.20 w świetlicy w siedzibie Spółki w Krakowie przy ul. Łukasiewicza 3, I piętro.

Na zestaw Wibrator BIRDWAGEN MK 4 HEMI 50 – zestaw 5 szt. wraz z VIB PRO tj. elektroniką do sterowania wibratorem można złożyć tylko jedną ofertę obejmującą cały zestaw łącznie tj. wszystkie wymienione w załączniku nr 1 elementy zestawu. Nie dopuszcza się składania ofert na poszczególne części zestawu. Jeden oferent może złożyć tylko jedną ofertę.

Miejsce i terminy oględzin do wcześniejszego uzgodnienia pod numerem telefonu: 695 291 243 lub 503 185 433

Spółka zastrzega, iż nie wszystkie części zestawu mogą być w pełni sprawne i mogą wymagać przeglądu, napraw oraz konserwacji. Bliższe informacje co do stanu zestawu można uzyskać pod numerem telefonu 695 291 243 lub 503 185 433 oraz mail: pawel.michalik@gk.com.pl; wojciech.kurbiel@gk.com.pl .

Urządzenia nie były wykorzystywane w procesie produkcyjnym od 2014  r. Stan techniczny – nie osiągają maksymalnej częstotliwości wibrowania. Największa wartość to 95 Hz.

Odbiór zestawu będzie możliwy po wcześniejszym uzgodnieniu ze Spółką co do terminu. Spółka zastrzega możliwość późniejszej dostępność zestawu do odbioru – stosownie do uzgodnień.