Start Newsroom > Aktualności > PRZETARG NR 871 – ZESTAW INTERPRETACYJNY

PRZETARG NR 871 – ZESTAW INTERPRETACYJNY

2019-03-12

Geofizyka Kraków S.A. w likwidacji ogłasza przetarg nieograniczony na zbycie: Składników Majątku zgodnie z załącznikiem nr 1 do ogłoszenia – zestaw interpretacyjny regulamin przetargowy oraz wzór oferty do wypełnienia znajdują się w zakładce NEWSROOM.

Składników zgodnie z załącznikiem nr 1 do ogłoszenia – zestaw interpretacyjny.

Do 26.03.2019 r. do godz. 9.30 (decyduje data wpływu oferty do siedziby Geofizyki Kraków SA - Sekretariat)

a)      w sekretariacie Spółki, w siedzibie Spółki przy ul. Łukasiewicza 3 w Krakowie, w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 15.00 (26.03.2019 r. do godz. 9.30) w zamkniętej kopercie z adnotacją na kopercie „Przetarg nr 871 – zestaw interpretacyjny - oferta” do dnia i godziny określonych jako termin składania ofert,

b)      listownie, w zamkniętej kopercie z adnotacją na kopercie „Przetarg nr 871 – zestaw interpretacyjny - oferta”  w taki sposób, aby oferta dotarła do Spółki najpóźniej do dnia i godziny określonych jako termin składania ofert.

W ofercie nie można zaproponować ceny niższej niż cena wywoławcza. Podana cena wywoławcza jest ceną netto – nie uwzględniającą podatku VAT 23%. Oferowana cena powinna być zaokrąglona do pełnych złotych. Oferowana cena jest ceną netto – w przypadku zawarcia umowy zostanie doliczony podatek VAT 23%.

Otwarcie ofert jest jawne i nastąpi w dniu 26.03.2019 r. o godzinie 10.40 w pok. 236 w siedzibie Spółki w Krakowie przy ul. Łukasiewicza 3, II piętro.

Nie ma zastosowania w przetargu.

Nie ma zastosowania w przetargu.

Uwaga! Proponowana cena jest ceną netto, do której zostanie doliczony podatek VAT w wysokości 23%. Oferowana cena powinna być nie niższa niż cena wywoławcza oraz zaokrąglona do pełnych złotych.

Oferta może być złożona wyłącznie na cały zestaw łącznie tj. wszystkie wymienione elementy zestawu. Nie dopuszcza się składania ofert na poszczególne części zestawu.

PRZETARG NR 871 – ZESTAW INTERPRETACYJNY