Start Newsroom > Aktualności > PRZETARG NR 90 - NA ZBYCIE ŚRODKÓW STRZAŁOWYCH

PRZETARG NR 90 - NA ZBYCIE ŚRODKÓW STRZAŁOWYCH

2017-06-19

Geofizyka Kraków S.A. w likwidacji ogłasza przetarg nieograniczony na zbycie środków strzałowych zgodnie z załącznikiem nr 1 do ogłoszenia, regulamin przetargowy oraz wzór oferty do wypełnienia znajdują się w zakładce NEWSROOM.

Środków strzałowych zgodnie z załącznikiem nr 1 do ogłoszenia – Środki Strzałowe przetarg nr 90.

Do: 26 czerwca 2017 r. do godz. 15.00 (decyduje data wpływu oferty do siedziby Geofizyki Kraków S.A. - Sekretariat)

a)      w sekretariacie Spółki, w siedzibie Spółki przy ul. Łukasiewicza 3 w Krakowie, w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 15.00. w zamkniętej kopercie z adnotacją na kopercie „Przetarg nr 90 Środki Strzałowe - oferta” do dnia i godziny określonych jako termin składania ofert,

b)      listownie, w zamkniętej kopercie z adnotacją na kopercie „Przetarg nr 90 Środki Strzałowe - oferta” w taki sposób, aby oferta dotarła do Spółki najpóźniej do dnia i godziny określonych jako termin składania ofert.

Otwarcie ofert jest jawne i nastąpi w dniu 27.06.2017 r. o godzinie 10.10 w świetlicy w siedzibie Spółki w Krakowie przy ul. Łukasiewicza 3, I piętro.

W tabeli formularza oferty, oferent wskazuje przy danej pozycji składnika: ilość sztuk na jakie składa ofertę, cenę jednostkową za sztukę oraz łączną cenę za wszystkie szt. na jakie składa ofertę (szt. * cena jednostkowa). Za wygrywającą uznaje się najwyższą ofertę pod względem ceny jednostkowej.

W przypadku gdy suma ofert wszystkich oferentów przekroczy ilość dostępnych sztuk składnika majątku, w pierwszej kolejności dany składnik jest sprzedawany temu oferentowi, który złożył najwyższą cenę jednostkową. Jeżeli pozostaną dostępne składniki majątku w ilości wystarczającej dla oferenta oferującego kolejną pod względem wysokości ceny jednostkowej ofertę, po takiej cenie składnik majątku zostanie sprzedany kolejnemu oferentowi aż do wyczerpania ilości danego składnika majątku. W przypadku gdy pozostała ilość sztuk składnika majątku jest niższa niż ilość sztuk którymi zainteresowany był oferent, Spółka skontaktuje się z oferentem w celu podjęcia przez niego decyzji – czy podtrzymuje ofertę w wysokości ceny jednostkowej do pozostałej ilości składnika majątku. W przypadku braku zainteresowania mniejszą ilością sztuk, składnik majątku zostanie ponownie wystawiony w przetargu.

Jeden oferent może złożyć tylko jedną ofertę.

Odbiór składników majątku:

Środki strzałowe do odbioru w IPO oddział Krupski Młyn.

Ograniczenia:

W związku z ograniczeniami w obrocie środkami strzałowymi i sprzętem strzałowym wynikającymi z powszechnie obowiązujących przepisów prawa, Spółka zastrzega, że sprzedaż zostanie dokonana pod warunkiem zawieszającym posiadania lub uzyskania wszystkich wymaganych zgód/pozwoleń przez oferenta nie później niż w terminie 3 miesięcy od dnia ogłoszenia wyników przetargu. Ponadto Spółka zastrzega, że sprzedaż zostanie dokonana pod warunkiem uzyskania zgody na sprzedaż na rzecz konkretnego nabywcy.

Informacje pod numerem telefonu: 663 790 163.

PRZETARG NR 90 - NA ZBYCIE ŚRODKÓW STRZAŁOWYCH