Start Newsroom > Aktualności > PRZETARG NR 900 - NA ZBYCIE: SPRZĘT POMIAROWY I SEJSMICZNY

PRZETARG NR 900 - NA ZBYCIE: SPRZĘT POMIAROWY I SEJSMICZNY

2019-05-13

Geofizyka Kraków S.A. w likwidacji ogłasza przetarg nieograniczony na zbycie: sprzęt pomiarowy i sejsmiczny zgodnie z załącznikiem nr 1 do ogłoszenia, regulamin przetargowy oraz wzór oferty do wypełnienia znajdują się w zakładce NEWSROOM.

sprzęt pomiarowy i sejsmiczny wymieniony w załączniku nr 1.

Do: 24.05.2019 r. do godz. 9.30 (decyduje data wpływu oferty do siedziby Geofizyki Kraków SA - Sekretariat)

a)      w sekretariacie Spółki, w siedzibie Spółki przy ul. Łukasiewicza 3 w Krakowie, w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 15.00 (24.05.2019 r. do godz. 9.30) w zamkniętej kopercie z adnotacją na kopercie „Przetarg nr 900 – sprzęt pomiarowy i sejsmiczny - oferta” do dnia i godziny określonych jako termin składania ofert,

b)      listownie, w zamkniętej kopercie z adnotacją na kopercie „Przetarg nr 900 – sprzęt pomiarowy i sejsmiczny - oferta” w taki sposób, aby oferta dotarła do Spółki najpóźniej do dnia i godziny określonych jako termin składania ofert.

Otwarcie ofert jest jawne i nastąpi w dniu 24.05.2019 r. o godzinie 10.10 w siedzibie Spółki w Krakowie przy ul. Łukasiewicza 3, II piętro - sekretariat.

W tabeli formularza oferty, oferent wskazuje przy danej pozycji składnika: ilość sztuk na jakie składa ofertę (o ile jest ich więcej niż 1), cenę jednostkową za sztukę oraz łączną cenę za wszystkie szt. na jakie składa ofertę (szt. * cena jednostkowa). Za wygrywającą uznaje się najwyższą ofertę pod względem ceny jednostkowej za jedną szt.

W przypadku gdy suma ofert wszystkich oferentów przekroczy ilość dostępnych sztuk składnika majątku, w pierwszej kolejności dany składnik jest sprzedawany temu oferentowi, który złożył najwyższą cenę jednostkową. Jeżeli pozostaną dostępne składniki majątku w ilości wystarczającej dla oferenta oferującego kolejną pod względem wysokości ceny jednostkowej ofertę, po takiej cenie składnik majątku zostanie sprzedany kolejnemu oferentowi aż do wyczerpania ilości danego składnika majątku. W przypadku gdy pozostała ilość sztuk składnika majątku jest niższa niż ilość sztuk którymi zainteresowany był oferent, Spółka skontaktuje się z oferentem w celu podjęcia przez niego decyzji – czy podtrzymuje ofertę w wysokości ceny jednostkowej do pozostałej ilości składnika majątku. W przypadku braku zainteresowania mniejszą ilością sztuk, składnik majątku zostanie ponownie wystawiony w przetargu.

Jeden oferent może złożyć tylko jedną ofertę na daną pozycję składnika majątku.

Miejsce i terminy oględzin do wcześniejszego uzgodnienia pod numerem telefonu: 663 790 145.

Spółka zastrzega, iż nie wszystkie składniki majątku mogą być w pełni sprawne i mogą wymagać przeglądu, napraw oraz konserwacji. Bliższe informacje co do stanu składników majątku można uzyskać pod numerem telefonu 663 790 145.

Odbiór składników majątku będzie możliwy po wcześniejszym uzgodnieniu ze Spółką co do terminu.

PRZETARG NR 900 - NA ZBYCIE: SPRZĘT POMIAROWY I SEJSMICZNY