Start Newsroom > Aktualności > PRZETARG NR 916 - NA ZBYCIE: elektronika do wibratorów VIB PRO cz. II

PRZETARG NR 916 - NA ZBYCIE: elektronika do wibratorów VIB PRO cz. II

2019-06-13

Geofizyka Kraków S.A. w likwidacji ogłasza przetarg nieograniczony na zbycie: elektronika do wibratorów VIB PRO cz. II zgodnie z załącznikiem nr 1 do ogłoszenia, regulamin przetargowy oraz wzór oferty do wypełnienia znajdują się w zakładce NEWSROOM.

elektronika do wibratorów VIB PRO cz. II wymienione w załączniku nr 1.

Do: 26.06.2019 r. do godz. 9.30 (decyduje data wpływu oferty do siedziby Geofizyki Kraków SA - Sekretariat)

a)      w sekretariacie Spółki, w siedzibie Spółki przy ul. Łukasiewicza 3 w Krakowie, w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 15.00 (26.06.2019 r. do godz. 9.30) w zamkniętej kopercie z adnotacją na kopercie „Przetarg nr 916 – elektronika do wibratorów VIB PRO cz. II - oferta” do dnia i godziny określonych jako termin składania ofert,

b)      listownie, w zamkniętej kopercie z adnotacją na kopercie „Przetarg nr 916 – elektronika do wibratorów VIB PRO cz. II - oferta” w taki sposób, aby oferta dotarła do Spółki najpóźniej do dnia i godziny określonych jako termin składania ofert.

Otwarcie ofert jest jawne i nastąpi w dniu 26.06.2019 r. o godzinie 10.00 w siedzibie Spółki w Krakowie przy ul. Łukasiewicza 3, II piętro - sekretariat.

Oferta może być złożona wyłącznie na jedną pozycję z załącznika nr 1 przeznaczonego do sprzedaży. Na jeden składnik majątku oferent może złożyć tylko jedną ofertę. Nie dopuszcza się łączenia ofert na kilka pozycji na jednym formularzu oferty. W jednej kopercie można przesłać do Spółki więcej niż jeden formularz oferty dotyczący różnych pozycji składników majątku.

Miejsce i terminy oględzin do wcześniejszego uzgodnienia pod numerem telefonu: 663 790 145.

Spółka zastrzega, iż nie wszystkie składniki majątku mogą być w pełni sprawne i mogą wymagać przeglądu, napraw oraz konserwacji. Bliższe informacje co do stanu składników majątku można uzyskać pod numerem telefonu 663 790 145.

Odbiór składników majątku będzie możliwy po wcześniejszym uzgodnieniu ze Spółką co do terminu.