Start Newsroom > Aktualności > PRZETARG NR 93 - NA ZBYCIE SOND I ŹRÓDEŁ INSITE

PRZETARG NR 93 - NA ZBYCIE SOND I ŹRÓDEŁ INSITE

2017-06-19

Geofizyka Kraków S.A. w likwidacji ogłasza przetarg nieograniczony na zbycie sond i źródeł insite zgodnie z załącznikiem nr 1 do ogłoszenia, regulamin przetargowy oraz wzór oferty do wypełnienia znajdują się w zakładce NEWSROOM.

sond i źródeł insite zgodnie z załącznikiem nr 1 do ogłoszenia – sondy i źródła insite przetarg nr 93.

Do: 26 czerwca 2017 r. do godz. 15.00 (decyduje data wpływu oferty do siedziby Geofizyki Kraków SA - Sekretariat)

a)      w sekretariacie Spółki, w siedzibie Spółki przy ul. Łukasiewicza 3 w Krakowie, w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 15.00. w zamkniętej kopercie z adnotacją na kopercie „Przetarg nr 93 sondy i źródła insite - oferta” do dnia i godziny określonych jako termin składania ofert,

b)      listownie, w zamkniętej kopercie z adnotacją na kopercie „Przetarg nr 93 sondy i źródła insite - oferta” w taki sposób, aby oferta dotarła do Spółki najpóźniej do dnia i godziny określonych jako termin składania ofert.

Otwarcie ofert jest jawne i nastąpi w dniu 27.06.2017 r. o godzinie 9.55 w świetlicy w siedzibie Spółki w Krakowie przy ul. Łukasiewicza 3, I piętro.

Na sondy i źródła insite można złożyć tylko jedną ofertę obejmującą wszystkie wymienione w załączniku nr 1 elementy łącznie. Nie dopuszcza się składania ofert na poszczególne części elementów sond i źródeł insite. Jeden oferent może złożyć tylko jedną ofertę.

Odbiór składników majątku:

Krosno ul. Lotników 3.

Ograniczenia:

W związku z ograniczeniami w obrocie poszczególnymi Składnikami Majątku wynikającymi z powszechnie obowiązujących przepisów prawa, Spółka zastrzega, że sprzedaż zostanie dokonana pod warunkiem zawieszającym posiadania lub uzyskania wszystkich wymaganych zgód/pozwoleń przez oferenta nie później niż w terminie 3 miesięcy od dnia ogłoszenia wyników przetargu. Ponadto Spółka zastrzega, że sprzedaż zostanie dokonana pod warunkiem uzyskania zgody na sprzedaż na rzecz konkretnego nabywcy.

Informacje pod numerem telefonu: 663 790 163.

PRZETARG NR 93 - NA ZBYCIE SOND I ŹRÓDEŁ INSITE