Start Newsroom > Aktualności > PRZETARG NR 94 - NA ZBYCIE ŹRÓDEŁ PROMIENIOTWÓRCZYCH

PRZETARG NR 94 - NA ZBYCIE ŹRÓDEŁ PROMIENIOTWÓRCZYCH

2017-06-19

Geofizyka Kraków S.A. w likwidacji ogłasza przetarg nieograniczony na zbycie źródeł promieniotwórczych zgodnie z załącznikiem nr 1 do ogłoszenia, regulamin przetargowy oraz wzór oferty do wypełnienia znajdują się w zakładce NEWSROOM.

źródeł promieniotwórczych zgodnie z załącznikiem nr 1 do ogłoszenia - przetarg nr 94.

Do: 26 czerwca 2017 r. do godz. 15.00 (decyduje data wpływu oferty do siedziby Geofizyki Kraków SA - Sekretariat)

a)      w sekretariacie Spółki, w siedzibie Spółki przy ul. Łukasiewicza 3 w Krakowie, w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 15.00. w zamkniętej kopercie z adnotacją na kopercie „Przetarg nr 94 źródła promieniotwórcze - oferta” do dnia i godziny określonych jako termin składania ofert,

b)      listownie, w zamkniętej kopercie z adnotacją na kopercie „Przetarg nr 94 źródła promieniotwórcze - oferta” w taki sposób, aby oferta dotarła do Spółki najpóźniej do dnia i godziny określonych jako termin składania ofert.

Otwarcie ofert jest jawne i nastąpi w dniu 27.06.2017 r. o godzinie 9.50 w świetlicy w siedzibie Spółki w Krakowie przy ul. Łukasiewicza 3, I piętro.

Jeden formularz oferty może być złożony wyłącznie na jeden składnik majątku przeznaczony do sprzedaży. Na jeden składnik majątku oferent może złożyć tylko jedną ofertę. Nie dopuszcza się łączenia ofert na kilka składników majątku. W jednej kopercie można przesłać do Spółki więcej niż jeden formularz oferty dotyczący różnych składników majątku.

Odbiór składników majątku:

Krosno ul. Lotników 3.

Ograniczenia:

W związku z ograniczeniami w obrocie poszczególnymi Składnikami Majątku wynikającymi z powszechnie obowiązujących przepisów prawa, Spółka zastrzega, że sprzedaż zostanie dokonana pod warunkiem zawieszającym posiadania lub uzyskania wszystkich wymaganych zgód/pozwoleń przez oferenta nie później niż w terminie 3 miesięcy od dnia ogłoszenia wyników przetargu. Ponadto Spółka zastrzega, że sprzedaż zostanie dokonana pod warunkiem uzyskania zgody na sprzedaż na rzecz konkretnego nabywcy.

Informacje pod numerem telefonu: 663 790 163.

PRZETARG NR 94 - NA ZBYCIE ŹRÓDEŁ PROMIENIOTWÓRCZYCH